Ford F-150 Lightning heeft 1.050 Nm en enorme Frunk

De Ford F-150 Lightning laat zien hoe het ook kan.

In een relatief korte tijd worden we verblijdt met een enorm aantal nieuwe elektrische pick-ups. De reden daarvoor is simpel: ze verkopen enorm goed. Althans, reguliere pick-ups. Als ook maar een klein gedeelte overstapt naar een EV, is de markt nog steeds zeer lucratief.

Dat is precies de reden waarom er nieuwe merken als Rivian en Lordstown eraan komen. Tesla heeft de bizarre Cybertruck-concept en de GMC Hummer is een vrachtwagen met EV-aandrijving en 200 kWh-accupakketten. Kortom, het wordt lekker druk in dit segment, alhoewel er nog geen fysieke auto in welke showroom dan ook staat. Vandaag komt er een aankondiging bij. Want dit is de nieuwe Ford F-150 Lightning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *