Zes gratis F1 races in 2022, daarna betalen

Dat had erger gekund. Er zijn zes F1-gratis races in 2022, waaronder de belangrijkste GP!

Als een stel verwende kinderen waren we het natuurlijk niet mee eens. Het vertrouwde F1-boegbeeld in Nederland, Ziggo, is namelijk overboden. Om de zoveel tijd worden er contracten afgesloten voor de uitzenderechten.

In het geval van Ziggo stamde de laatste onderhandeling uit 2018. Toen werden de rechten tot en met 2021 binnengehaald. Het is nu 2021 en voor de komende periode zijn er nieuwe contracten voor de uitzenderechten van de Formule 1. Ziggo heeft wel meegedaan, maar verloren. Net als een paar andere grote partijen.

Zes gratis F1 races
NENT (Nordic Entertainment Group) kwam met een dermate hoog bod waar de rest simpelweg niet eens bij in de beurt kwam. We gingen meteen doemdenken. Want dat geld moet immers terug verdiend worden. Reken er maar op dat alles achter een betaalmuur gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *